13-01-2013

2011 Klein verslagje van.....

29 juni 2011, ons laatste optreden voor de zomerstop en dit keer in “Zorgcentrum Aarhoeve” in Ter Aar, hier woont de moeder van onze Joke, aangezien zij maar liefst 90 jaar geworden is, gingen we niet alleen voor haar maar natuurlijk voor alle bewoners optreden.
De Tom Tom van Teunie leidde ons feilloos naar het adres, vlak voor het zorgcentrum zat echter ons gitarissie achter ons, en hij was sneller bij de Aarhoeve als wij met de Tom Tom, ja, ja verschil moet er zijn.
De meeste bewoners lagen nog op bed dus werd het optreden een kwartiertje uitgesteld, maar toen werd het druk hoor, er waren geen stoelen meer vrij, dus snel beginnen maar.
De liedjes over bloemen werden allemaal goed meegezongen, er was in de “Aarhoeve” nog een feestje op hetzelfde tijdstip, deze persoon (Hilda) werd er met haar collega’s ook nog even gezellig bijgehaald, Hilda hield van Rock, nou dat hebben wij ook in ons repertoire hoor, dus hebben wij even Rocking Billy van Ria Valk voor haar gezongen, dit werd door iedereen erg gewaardeerd.
Na de pauze met koffie, thee, een lekker watertje en een koekje gingen we weer verder.
Bij het liedje van Toon Hermans “vierentwintig rozen” gingen we aan iedereen een roos uitdelen, dit werd erg gewaardeerd en toen was het ook alweer bijna afgelopen, wat ging de tijd weer snel.
Als afsluiter natuurlijk “Het kleine cafe aan de haven”. Na het dankwoord kregen iedereen als verassing een heerlijk ijsje met vruchten, toen ik in de zaal aan de bewoners ging vragen wat ze van de middag vonden, kreeg ik alleen maar het antwoord “wanneer komen jullie weer”, iedereen had het dus erg leuk gevonden, nou wij ook hoor.
Koorlid Loes


Geen opmerkingen:

Een reactie posten