13-01-2013

2012 Eindelijk neem ik.....

de tijd om hier iets neer te zetten van ons laatste optreden in Kockengen.
Het was vreselijk prut weer toen we daar naar toe gingen dus was het optreden een welkome afwisseling om dat even te vergeten.
Bij aankomst zaten de eerste mensen al in de hal waar het zou gaan gebeuren........zij waren in ieder geval nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben.
Alle stoelen stonden al klaar voor de koorleden en de musicanten konden beginnen met het neerzetten van de instrumenten.
Beetje bij beetje stroomden zowel belangstellenden als koorleden binnen.
Na de aankondiging door de activiteitenleidster van het verz.huis konden we dan eindelijk gaan beginnen.
Het voorprogramma bestond uit wat rustige liedjes zoals.......De kleinste, Een roosje mijn Roosje, hierbij werden er roosjes ( meegenomen door koorlid Jannie) aan de mensen uitgedeeld tijdens het zingen van het refrein, De kleine dingen, 2 reebruine ogen, Het avondklokje en natuurlijk "ons" Ankerlied.
Voor ons koorlid Teunie was het een soort van thuiswedstrijd door dat haar moeder in dit verz.huis woont. Deze zat ook op de voorste rij te stralen!!!
Click to play this Smilebox collage
Create your own collage - Powered by Smilebox
This free digital collage made with Smilebox
De foto's in de bovenstaande collage komen van fam van ons koorlid Teunie......mijn dank hiervoor.
Tijdens een korte pauze met koffie/thee en een koekje werd er geanimeerd met de mensen gepraat, want we waren natuurlijk ook best nieuwsgierig of het geheel goed overkwam he!!!
Na de pauze werden het meer "shanty liedjes" zoals........ Ketelbinkie, Zuiderzeeballade, Op de sluizen van Ijmuiden, Meisje ik ben een zeeman, 't Kleine café en als uitsmijter Als de klok van Arnemuiden.
Deze vielen enorm goed in de smaak bij iedereen. Is natuurlijk ook wel heel erg lekker zingen he die zeemansliedjes en ze werden door iedereen goed meegezongen.
Heerlijk!!!
Als dank voor ons optreden nam dirigente Joke een heerlijke doos bonbons in ontvangst voor het koor en daaraan vast een gift voor ons inloophuis "het Anker".
Het combo kreeg heel attent een witte roos aangeboden.....bofte ik even als meissie van.......
Wij hebben genoten van en met de bewoners van het verz.huis....onze avond kon niet meer stuk.
Verder heb ik nog een klein filmpje van ons koorlid Hennie gekregen.
Dit is opgenomen bij een eerder optreden dit jaar in Nieuw Avondlicht.......zij had haar toestelletje naar 1 punt gericht op de grond gezet en een poosje laten draaien......
Helemaal top Hennie ook jij bedankt!!!
Click to play this Smilebox invite
Create your own invite - Powered by Smilebox
Create your own free digital invite
Dit was het voor nu dus allemaal een groet van.........
"het meissie van de gitarist".


Geen opmerkingen:

Een reactie posten